12 prednosti

6 prednosti vezane za ljude + 6 prednosti vezane za prostor

6 prednosti - Ljudi

Radite okruženi sjajnim ljudima

Članovi Deli prostora su vrhunski kreativci, ali ono što je još bitnije - oni su sjajni ljudi. Budite sigurni da je rad u podsticajnom okruženju najveći benefit koji se može dobiti.

Stručna i konsultantska pomoć Deli članovima

Svaki početak je težak, i uvek je mnogo lakše kada imate nekog da vam da vredan poslovni i pravni savet. Mi u Deliju želimo da jačamo svoje ljude i bićemo uvek tu da im pružimo podršku.

Mogućnost angažovanja praktikanta

Dali članovi mogu da uključe praktikanta u svoj tim. Time uspostavljamo koncept inovativne stručne prakse i omogućavamo prvo profesionalno iskustvo mladim stručnjacima. Program Deli praktikanata podržao je GIZ u okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih (YEP).

Deli mentorstvo

Mi znamo koliko je podrška na samom startu bitna. Zbog toga smo kreirali Deli mentorsku podršku da osnažimo naše članove u prvoj godini njihovog rada. Program Deli mentorstva podržao je GIZ u okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih (YEP).

Naši kontakti su i kontakti naših članova

Naši brojni poslovni kontakti su tu kao rezultat našeg višegodišnjeg rada. Svesrdno ih stavljamo na raspolaganje našim članovima. Potpuno besplatno. Verujte, nama je iskreno bitno da naši članovi napreduju.

Putujemo i družimo se

Sarađujemo sa mnogim coworking centrima u Srbiji i inostranstvu. Posećujemo ih i razmenjujemo znanja i iskustva. Putujemo i družimo se. Radimo i uživamo.

Još 6 prednosti - Prostor

Članovi koriste svoj lični radni prostor

Naši članovi dobijaju svoje radno mesto - radni sto i stolicu. Uz to, svakom od članova dostupan je orman sa bravicom u kojem može bezbedno da čuva lične stvari. I to sve 24/7/365.

Deli - naša velika kancelarija

Svi mi u Deliju potpuno slobodno koristimo više od 120 kvadrata prostora za svoje poslovne potrebe. Našim članovima je uvek dostupna sala za sastanke sa 8 mesta kao i veliki centralni deo za prezentacije i promocije.

Članovi Delija mogu da učestvuju na svim događajima besplatno

Mi u Deli prostoru organizovali smo više od stotinu kreativnih i edukativnih događaja. Naši članovi mogu uvek da budu u centru dešavanja, da nikad ne propuste sjajne događaje u Deli prostoru za kreativno delovanje.

Vredna tehnička oprema na dohvat ruke

Svojim članovima stavili smo na raspolaganje svu tehničku opremu, projektor i platno, štampač (uskoro i 3D), monitore i desktop računare, ozvučenje i mikrofone, profesionalni fotoaparat pride.


U Deliju je zimi toplo a leti hladno. Uvek je čisto.

Neke stvari se često ne podrazumevaju, zato ih naglašavamo. Deli prostor ima centralno grejanje i hlađenje. Vredna čistačica brine da Deli svakog dana bude čist i sređen.

I iće i piće

Naši prijatelji iz firmi iz oblasti prehrambenih industrija staraju se da uvek imamo slatku i zdravu hranu u Deliju. U kuhinjici je profesionalni aparat za espresso, besplatna kafa za članove kao i frižider pun energetskog pića.