Deli biznis klub. Razvijamo kreativnu zajednicu Niša

Slavimo svoj i tuđi uspeh i stvaramo bolje mesto za život naše dece.

Volimo naš grad. Jačamo zajednicu

Deli biznis klub okuplja tri firme Atomia - Niš office, Quantox Technology i Logik koje imaju za cilj da zajedničkim radom i programom doprinesu zajednici kroz organizaciju mitapova, radionica, treninga, programa za decu, zajedničkog volontiranja i korporativno odgovornog ponašanja.Ovim želimo da radimo na tome da Deli biznis klub razvija kreativnu zajednicu u našem gradu i čini Niš boljim mestom za život i rad. Jer delimo iste vrednosti. Zato što vrednujemo znanje. Slavimo svoj i tuđi uspeh. Jer cenimo konkurenciju. Dobri smo partneri. Volimo naš grad. Jačamo zajednicu. Čuvamo sredinu. Stvaramo bolje mesto za život naše dece.

Upoznajte članove Deli biznis kluba

Deli biznis klub okuplja tri firme Atomia - Niš office, Quantox Technology i Logik.

Atomia

Atomia je internacionalna kompanija sa kancelarijama u Vasterasu (Švedska) i Nišu. Osnovana je 2009. godine od strane stručnjaka iz oblasti hosting industrije sa ciljem kreiranja fleksibilne cloud hosting softverske platforme sa moćnom automatizacijom servisa.

www.atomia.com

Više

Logik

Logik poslovna rešenja d.o.o. je kompanija koja se bavi razvojem poslovnog softvera. Danas brojimo preko 30 zaposlenih, a na tržištu smo prisutni već petnaest godina i jedan smo od lidera u ovoj oblasti.

www.logik.rs

Više

Quantox

U Quantox Technology kompaniji rade samo najbolji zato što smo duboko posvećeni traženju, razvoju i promociji talenata naših ljudi. Zapošljavamo najbolje što IT industrija ima da ponudi kako bi naši klijenti uvek dobili stabilna, kreativna i održiva rešenja.

www.quantox.com

Više