O Đorđu

U okviru svoje firme imao je tu mogućnost da sarađuje sa brojnim velikim kompanijama i agencijama koje posluju na domaćem tržištu. Neka od imena sa kojima je sarađivao su: Nis Gaspromneft, Philip Morris International, Coca Cola HBC Serbia, Toptal, Upwork, Wordpress, Zumtobel, IMI, Leoni, Fridrich Ebart Stiftung, Erste Bank, Atomia, WWWVrsac, Magento, Deli, Nicat klaster, Vecom i sa mnogim drugim malim i srednjim biznisima.

Prethodno je radio poslove SEO optimizacije, kopirajtinga i blogovanja u firmi Intercasa Ambienta za potrebe sajtova Aerogaga, TV Arenasport, MiroslavMiškovic.rs. Po završenim studijama, poslednjih osam godina, usavršava se iz oblasti fotografije i videografije. Ima višegodišnje iskustvo rada u novinarstvu. Bio je dopisnik Večernjih novosti, radio je u brojnim niškim redakcijama, a 2009. je pokrenuo internet portal Infopolis uz pomoć nemačke organizacije Help zajedno sa svojim kolegama sa fakulteta.

Djordje je završio novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Ostvario je zapažene rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Pokrenuo je studentsku organizaciju "Žurnalist" usmerenu na potrebe studenata novinarstva.

Kada ima slobodnog vremena najradije ga provodi sa porodicom i najbližim prijateljima. Inspiriše ga mogućnost čoveka da se stalno razvija, a u bilo kom poslu kojim se bavi podstiče ga stalna potraga za izuzetnošću. Deli mu to omogućava.