32 sata, 9. i 10. marta pet ekipa u Deli prostoru radilo je na izradi novog suvenira Grada Niša. Događaj je propraćen od strane svih medija u regionu, dodeljene su nagrade, prva tri rešenja se uveliko štampaju, i uskoro ih možemo očekivati u prodavnicama Turističke organizacije Niša.

Ali hackaTON kao koncept je nastavio da radi, kreira i stvara. Zajedno sa drugarima iz 3D Republike, nastavili smo da printamo nove, kreativne ideje mladih ljudi. Povezivanje sa partnerima iz Tehnopolisa bilo je logičan potez.

Danas je počeo prvi mejkerski hackaTON u Crnoj Gori koji će u narednih 48h biti baš u Tehnopolisu u Nikšiću. Jedanaest timova nadmetaće se u kreiranju novog, modernog suvenira grada Nikšića.

Tu smo da ispratimo, tu smo da mentorišemo, tu smo da budemo podrška našim drugarima u 48h bez sna, i ne zaustavljamo se, dogovaramo nove destinacije. Zato što smo inovatori, zato što volimo da kreiramo moderna rešenja, zato što živimo u regionu pametnih ljudi.

Do sledeće prilike, pozdrav iz Tehnopolisa od 3D republike, Deli prostora, Tehnopolisa i svih mladih kreativnih ljudi koji su ovde sa nama.

Više fotografija možete pogledati na našoj Instagram stranici ovde.