ICT Hub uz podršku No Limit Hub-a i Deli prostora za kreativno delovanje organizuje master klas na temu “Kako da napravite i prodate odličan proizvod“ u ponedeljak 23. oktobra od 18h u Deli prostoru u Nišu.

KAKO DA NAPRAVITE I PRODATE ODLIČAN PROIZVOD

Gost i predavač na događaju biće rezident preduzetnik ICT Hub-a Omer Karatas, suosnivač i direktor prodaje startapa „SAASPASS“. Omer Karatas govoriće o tome kako da napravite i prodate odličan proizvod na Master klasu koji organizujemo 23. oktobra u Deli prostoru u Nišu u saradnji sa ICT Hubom i Deli prostorom za kreativno delovanje.

Kompanija „SAASPASS“ locirana je u San Francisku i uspešno posluje već 4 godine u domenu internet bezbednosti, radeći sa korisnicima poput kompanija Slack, Trello, Dropbox, Stripe i brojni drugih.

Više o Omeru možete saznati na njegovom LinkedIn profilu.

Omer će podeliti svoja iskustva o građenju proizvoda koji mnoge kompanije vole, procesa građenja kompanije, šta je na tom putu posebno važno. Posebno ohrabrujemo sve učesnike da postavljaju pitanja – predstave svoj projekat i trenutne izazove na koje bi voleli da dobiju povratnu informaciju.

Master klas je besplatan. Broj učesnika je ograničen, a učešće je potrebno da potvrdite do subote 21. oktobra popunjavanjem prijavne forme.

Master klas se realizuje u okviru projekta “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo”, koji je finansiran od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.