Radionica “3 koraka kako da dođeš do više kupaca” održaće se 18.10. od 18 do 20 časova u Impact Hub-u Beograd a preko live streama biće prikazana uživo i u Nišu, Novom Sadu, Užicu, Kragujevcu, Leskovcu i Zaječaru.

PRIJAVITE SE ZA UČEŠĆE NA RADIONICI O PRODAJI U DELI PROSTORU

U vreme kada je tržište prezasićeno i kada je internet prebukiran informacijama nije dovoljno samo da pronađeš svoje potencijalne kupce. Čak i kada uspeš da ih privučeš to i dalje ne znači da će ti oni ostati verni.

Neophodno je da izgradiš određenu vrstu povezanosti sa njima.

Tema narednog Workbench-a 3 koraka kako da dođeš do više kupaca? Kako da im pristupiš i komuniciraš? I kroz koja tri koraka treba da prođeš kako bi došao do kvalitetnih potencijlanih klijenata.

Radionica je otvorena i možeš joj pristupiti bez nadoknade uz prijavu putem linka a ukoliko te interesuje još ovakvih praktičnih radionica i povezivanje sa drugim preduzetnicima možeš se prijaviti za naše Connect članstvo.

Connect zajednicu čine preduzetnici, startapi, mentori i svi ostali koje interesuje preduzetništvo.
Zajedno delimo znanje, iskustvo, poslovne modele i know-how kako bi ubrzali rast i povećali uspeh naših poslovnih poduhvata. Naša zajednica se bazira na međusobnom poverenju i poštovanju.

Poveži se sa ljudima iz Srbije i sveta i razvij se na ličnom i profesionalnom nivou!

Impact Hub Beograd ubrzava rast poslovanja i impakta (uticaja) pružajući: biznis podršku i
profesionalni razvoj; međunarodni pristup mentorima i investicionim mrežama; zajednički prostor za rad.

Kontakt
Pavle Krivokuća
Impact Hub Beograd
Broj telefona: +381 11 408 2550
Email: pavle.krivokuca@impacthub.net