Atomia

Atomia je internacionalna kompanija sa kancelarijama u Vasterasu (Švedska) i Nišu. Osnovana je 2009. godine od strane stručnjaka iz oblasti hosting industrije sa ciljem kreiranja fleksibilne cloud hosting softverske platforme sa moćnom automatizacijom servisa. Atomia kreira proizvode i rešenja za cloud i hosting provajdere.

Stvorili smo Atomia Cloud Hosting Platformu, softverski paket koji pokriva sve poslovne hosting potrebe. Platforma uključuje sistem naplate, kontrolne panele, centralizovano upravljanje platformom i automatizaciju usluga.

Kompanija broji više od 40 talentovanih ljudi, od koji su većina iskusni developeri koji aktivno rade na platformi Atomia. Pored toga, stalno imamo praktikante koji imaju mogućnost da se upoznaju sa Atomia platformom i rade na nekim zanimljivim projektima sa kolegama.

Naš tim stalno radi na razvoju platforme Atomia i pruža našim klijentima najbolju moguću podršku. Danas Atomia za svoje klijente ima neke od najvećih hosting kompanija i telekoma širom Evrope, medju kojima i švedski (Telia) i švajcarski (swisscom) telekom. Pored Atomia-e u sastavu grupacije nalazi se i Troxo DOO, outsourcing kompanija koja u Nišu radi već 17 godina te naši zaposleni mogu da se oprobaju u radu i na raznim projektima nevezanim za Atomia paltformu.

www.atomia.com