Ljudi. Neizostavan deo Deli Supercool formule

U Deliju radi osamnaestoro kreativaca. Upoznajte ljude zbog kojih je Deli zaista Supercool.

Prava je sreća raditi okružen sjajnim ljudima

Kroz Deli prostor je prošlo blizu 30 kreativaca. Oni koji su izašli iz Delija sada su uspešni u svojim privatnim poslovima ili rade na vodećim mestima u velikim kompanijama, mnogi van zemlje.

Svi oni su uvek dobrodošli u Deliju i svi oni Deli smatraju svojom kućom u koju uvek mogu da svrate.

Upoznajte Deli tim

U Deliju trenutno radi osamnaestori ljudi, dvanaestoro članova, dva praktikanta i četvoro članova menadžmenta Deli prostora.

Ivan Cvetanović

Diplomirani inzinjer Menadzmenta

Akademsko zvanje diplomiranog inženjera menadžmenta stekao je na Unervizitetu „Union – Nikola Tesla“ u Beogradu.

Više o Ivanu

Jelena Očaj

Jelena Očaj

Diplomirani sociolog

Jelena Očaj se bavi facial codingom. Po profesiji diplomirani sociolog.
Radi kao facial coding data analist u internacionalnoj kompaniji za istraživanje tržišta.

Više o Jeleni

Manja Lekić

Manja Lekić

Digitalni Storytelling

Manja je ilustratorka iz Beograda. Takođe, Manja je i dizajnerka, menadžerka, predavačica, digitalni nomad, štreberka na doktorskim studijama, mama, niška snajka, i od nedavno CEO Studija Constructory.

Više o Manji

Atomia

Atomia je internacionalna kompanija sa kancelarijama u Vasterasu (Švedska) i Nišu. Osnovana je 2009. godine od strane stručnjaka iz oblasti hosting industrije sa ciljem kreiranja fleksibilne cloud hosting softverske platforme sa moćnom automatizacijom servisa.

www.atomia.com

Više

Logik

Logik poslovna rešenja d.o.o. je kompanija koja se bavi razvojem poslovnog softvera. Danas brojimo preko 30 zaposlenih, a na tržištu smo prisutni već petnaest godina i jedan smo od lidera u ovoj oblasti.

www.logik.rs

Više

Quantox

U Quantox Technology kompaniji rade samo najbolji zato što smo duboko posvećeni traženju, razvoju i promociji talenata naših ljudi. Zapošljavamo najbolje što IT industrija ima da ponudi kako bi naši klijenti uvek dobili stabilna, kreativna i održiva rešenja.

www.quantox.com

Više

Kristina se bavi obradom fotografija u Fotošopu. Takođe, asistent je fotografa u procesu planiranja tzv. šuteva kao i na samom fotografisanju.

Kristina Jovanović

Obrada fotografija

Kristina se bavi obradom fotografija u Fotošopu. Takođe, asistent je fotografa u procesu planiranja tzv. šuteva kao i na samom fotografisanju.
Od 2010. bavi se didžeingom kao i organizacijom drum n bass žurki u Nišu.

Više o Kristini
 

Barbora Ilić

Barbora Ilić

Content Marketing

Barbora Ilić se bavi content marketingom, piše i razmišlja o content marketing strategijama. Radila je sa brojnim startapovima na razvoju i implementaciji njihovih digitalnih marketing strategija. Pokrenula neprofitni onlajn magazin pod imenom Meet the Heroes.

Više o Barbori

Srđan Pavlović

Srđan Pavlović

Fotografija i video produkcija

Srđan Pavlović se bavi fotografijom i video produkcijom. Pokrenuo je firmu Cardan kreativni studio. Završio je Građevinsko-arhitektonski fakultet u Nišu.

Više o Srđanu

Đorđe Radošević

Đorđe Radošević

Fotografija i video

Đorđe Radošević bavi se fotografijom i videografijom. Kreira svoj posao u oblasti wedding fotografije a paralelno sa tim radi stock fotografiju. Ima dugogodišnje iskustvo u novinarstvu.

Više o Đorđu

Saša Nikolić

Saša Nikolić

Wordpress developer

Saša se bavi izradom i održavanjem sajtova u WordPress-u. Poslednje dve i po godine radi kao web developer za jednu inostranu kompaniju. Završio je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

Više o Saši

Miloš Stojiljković

Miloš Stojiljković

3D i animacija

Miloš Stojiljković je arhitekta i bavi se 3D arhitektonskom vizualizacijom, animacijom i VR prezentacijama. Voli automobilizam, skijanje i fotografiju.

Više o Milošu

Emilija Zlatković

Emilija Zlatković

Organizacija i kreiranje sadržaja

Emilija Zlatković se bavi organizacijom, promocijom i kreiranjem sadržaja u Deli prostoru. Studira komuniciranje i odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Više o Emiliji

Milan Babić

Milan Babić

Marketing menadžment

Milan Babić deo menadžmet tima Deli prostora. Bavi se i marketingom u drvnoj industriji. Na korak je od završetka Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Više o Milanu

Nikola Zlatanović

Modna industrija

Nikola se bavi grafičkim dizajnom, fotografijom, modnim dizajnom, video produkcijom, i crtanjem. Sa koleginicom sa fakulteta, Milicom Petrović, pokrenuo je brend Ebony and Ivory.

Više o Nikoli

Dejan Pejćić

Dejan Pejćić

Video i fotografija

Dejan Pejčić se bavi fotografijom i videom. Završio je Elektronski fakultet u Nišu. Njegove komercijalne i nekomercijalne radove možete pogledati na njegovom profilu www.dejanpejcic.com.

Više o Dejanu

Aleksandar Simić

Aleksandar Simić

Razvoj aplikacija za Android

Aleksandar SImić je softverski inženjer po struci i radi na razvoju aplikacija za Android platformu. Deo je Toptal zajednice. Radio je u Microsoft development centru Srbija. Sredinom 2016. godine pokrenuo je svoju privatnu firmu.

Više o Aleksandru

Jelena Marković

Jelena Marković

Dizajn enterijerera i crtanje

Jelena Marković se bavi dizajnom enterijerera i crtanjem za industriju video igara. U slobodno vreme crta. Student je četvrte godine Građevinsko-arhitektonskog fakultetu u Nišu.

Više o Jeleni

Jovana Anđelković

Jovana Anđelković

Content Marketing

Jovana Anđelković se bavi pisanjem sadržaja za internet. Do sada je kreirala content za brojne inostrane sajtove, blogove i portale. Pokrenula je prvi UpWork meetup u Nišu. Završila je pedagogiju na Filozofskom fakultetu u NIšu.

Više o Jovani

Luka Spasojević

Luka Spasojević

3D i vizualizacija

Luka Spasojević se bavi 3D modelovanjem i arhitektonskom vizuealizacijom. Apsolvent je na Gradjevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu.

Više o Luki

Vladimir Stamenković

Vladimir Stamenković

Dizajn enterijera

Vladimir Stamenković se bavi projektovanjem enterijera i uređenjem dečijih igrališta ali i drugim oblastima arhitekture u svom Birou za arhitekturu Parkotek. Vladimir je diplomirani inžinjer arhitekture.

Više o Vladimiru

Vladan Ranđelović

Vladan Ranđelović

Android i Web developing

Vladan Ranđeloviće se bavi Android i Web developingom. Završio je Elektronski fakultet u Nišu..

Više o Vladanu

Nenad Stojanović

Nenad Stojanović

Projektni direktor

Nenad Stojanović radi u civilnom sektoru od 1999. godine. Osnovao je Proaktiv i Deli prostor. Nenad je projektni direktor Delija.

Više o Nenadu

Nikola Jovanović

Nikola Jovanović

Programski direktor

Nikola Jovanović se poslednjih petnaest godina bavi istraživanjima tržišta. Vlasnik je agencije za marketinška istraživanja Plum Mark. Nikola je programski direktor Deli prostora za kreativno delovanje.

Više o Nikoli