Quantox

U Quantox Technology kompaniji rade samo najbolji zato što smo duboko posvećeni traženju, razvoju i promociji talenata naših ljudi.Zapošljavamo najbolje što IT industrija ima da ponudi kako bi naši klijenti uvek dobili stabilna, kreativna i održiva rešenja.

Misija - posvećenost stalnom učenju, u toku sa industrijskim standardima. Ovo čini profesionalnu i izazovnu radnu sredinu na raznolikim projektima, koji i najbolje među nama podstiču na stalno unapređivanje sopstvenih mogućnosti.

Ljudi su ti koji čine jedinstvenu kulturu Quantoxa, atmosferu koju možete osetiti istog trenutka kada nas upoznate.

Imaćete priliku da radite sa timom od preko 160 kvalifikovanih stručnjaka iz raznih oblasti, a kombinacija njihovih talenata omogućava nam da veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog prozivoda, modernog dizajna, mobilnih aplikacija, jedinstvenog online sadržaja ili bilo kog drugog specifičnog zahteva naših klijenata, a u cilju prevazilaženja i njihovih najvećih očekivanja. Vođenje projekata kroz sve cikluse, od ideje do realizacije, ne predstavlja samo zadatak već i profesionalni izazov i zadovoljstvo rada u Quantox timu.

Quantox Technology je zasnovan na principima vrednovanja rada, brige o zaposlenima i klijentima, odgovornom ponašanju svih u kompaniji a sve u cilju podizanja granica saradnje na svim nivoima.

www.quantox.com