Poslednju radnu nedelju u ovoj godini u Deli prostoru, između ostalog, obeležilo je treće Veče kreativnosti. Radionicu ,,3D za svaki dan“ održao je Svetozar Kolesar Rare, premijer 3D Republike.

Učesnici na ovoj radionici bili su različitih zanimanja, od grafičkih dizajnera, programera sve do mejkera i onih koji su na ovo Veče kreativnosti došli sa namerom da se upoznaju sa tehnologijom 3D štampe. Pregršt pitanja obeležio je prvi segment radionice, dok su u okviru drugog prezentovani materijali i uzorci 3D printinga.

Za kompletan doživljaj pobrinuo se naš #supercool Ulitimaker Peaksel 3D štampaču na kome su prisutni tokom čitave večeri mogli da posmatraju kako izgleda proces stvaranja jednog 3D predmeta.

Za više fotografija posetitie naš Instagram profil.

Kreativnosti za sve sprovodi se u partnerstvu sa Tuzla live – om a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Zahvaljujemo vam se na dosadašnjem interesovanju za naše Večeri kreativnosti kroz koje ćemo i u narednoj godini obrađivati teme iz kreativnih industrija.

Pratite nas!