Grafičke table - Dođi i isprobaj tablu!

Crtaš? Dizajniraš? Zanimaju te grafičke table?

Tokom decembra organizujemo promociju – “Dođi i isprobaj tablu”, u okviru koje ćeš moći da vidiš, ali i probaš neke od modela grafičkih tabli XP-Pen kompanije. Svake nedelje u decembru možeš pronaći dva nova modela koji će biti dostupni svima koji žele da se upoznaju sa ovim brendom i onim što on nudi. Graficketable.com u saradnji sa Deli prostorom a u okviru promocije “Dođi i isprobaj tablu” svakog petka u decembru organizuje i radionice na temu dizajna, ilustracija, demonstracije rada na tabli, ali i NFT radionice. 

Napravi svoj prvi NFT uz pomoć grafičke table!

Svaki tvoj grafički dizajn, crtež ili 3d model može biti pretvoren u NFT (non-fungible token) to jest umetničko delo na različitim medijima i sajtovima koji se prodaju putem mehanizama digitalne trgovine. Više o osnovama blockchain tehnologije i NFT-u imaš priliku da saznaš svakog petka u decembru od 18 do 19:30h. U tim terminima ćemo u Deli prostoru ugostiti demonstratore koji će crtati na grafičkim tablama, a za to vreme će nas Žarko Jevtić iz MVP Workshopa približiti tehnikama pravljenja virtuelnog novčanika i postavljanja NFT-ja na mrežu.

Prva radionica zakazana je za 2.decembar, a kako se koriste ove grafičke table i šta sve mogu predstaviće nam Nikolija Grozdanović, poznata i kao @ateliernikolija.  Nikolija Grozdanović je ilustratorka i modni dizajner koja kroz ilustracije, večito traga za različitim licima nežnosti i tišine.

Svi prisutni na radionici će dobiti Deli ★kupon za popust★ na kupovinu bilo koje grafičke table.

Prijavi se za radionicu putem ovog linka : link za prijavu : jer je broj mesta ograničen!

Pratite naše Facebook i Instagram kanale za sve detalje vezane za ove događaje!

Otkud XP-Pen u Srbiji?

Graficketable.com je ogranak InvictusApps DOO, kompanije koja se bavi izradom softvera. Upravo ovaj ogranak firme se već dve godine bavi uvozom, distribucijom i prodajom proizvoda kompanije XP-Pen na veliko i malo. Sarađuju sa  različitim udruženjima ilustratora i dizajnera. XP-Pen grafičke table se danas mogu naći u mnogim našim umetničkim školama, gejmerskim studijima, ali i domovima freelancera i svih onih koji su želeli da se upuste u svet digitalnog stvaralaštva i online nastave. U njihovoj ponudi mogu se naći grafičke table, kako za početnike, tako i za one naprednije, malo zahtevnije korisnike. 

Firma je osnovana u jednoj od najnerazvijenijih opština u Srbiji, Svrljigu. Nastala je u najtežem dobu na početku korone 2020. godine kao mala porodična firma ali sa tendencijom stalnog razvoja, tako da danas upošljava ljude i iz Niša i Aleksinca. Direktor i jedan od suosnivača, Nemanja, tokom svog dugogodišnjeg boravka u NR Kini stupio je u kontakt sa visokim zvaničnicima iz XP-Pena koji su mu odmah ponudili saradnju. Na obostrano, ali i zadovoljstvo krajnjih korisnika, saradnja uspešno traje i razvija se i danas.

Kompanija se trudi da pruži najviši nivo usluge uz stalno unapređivanje poslovanja i obogaćivanje asortimana. Ovo se može ostvariti jedino neprestanim osluškivanjem potreba tržišta i svojih korisnika. Kako bi izašli u susret što većem broju kreativaca, kompanija i svi zaposleni se neprestano trude da pruže najbolji odnos cene i kvaliteta na ovom tržištu.

Više o kompaniji XP-Pen grafičke table

XP-PEN je osnovan u Japanu 2005. godine gde je i započeo istraživanje i razvoj grafičkih tabli. Godine 2008. osnovano je predstavništvo na Tajvanu. U Sjedinjenim Državama 2013. godine osnovana je kompanija XP-PEN Technology Co. Kao i njegova matična kompanija, specijalizovala se za grafičke tablete, monitore sa olovkama, jastučiće za olovke, olovke i digitalne grafičke proizvode. Tokom 2015. otvorili su svoje kancelarije u Shenzhenu u Kini. Od 2019. XP-PEN je jedna od holding kompanija Hanvon Ugee Group, Kina. 

U decembru 2017. pozvani su u kamp DreamWorks u Glendale u Kaliforniji. U oktobru 2017. izlagali su u Stan Lee Comic Conu tokom vikenda za Noć veštica. Jula 2017. učestvovali su na 25. Anime Expo u Los Angelesu.

Na plejlisti ispod pogledajte koje sve grafičke table možete pronaći u ponudi graficketable.com i upoznajte se sa njihovim karakteristikama:

Grafičke table - Dođi i isprobaj tablu!