Naši dragi prijatelji iz Coworking prostora Nova iskra pokrenuli su sekciju na svom sajtu namenjenu učenju iz oblasti kreativnosti. Predstavili su nam kolekciju online izvora za učenje izvedenih iz njihovih edukativnih formata, projekata i aktivnosti. Kroz tri oblika – video, audio i u obliku knjige, predstavljaju nam predavanja, intervjue i sakupljeno znanje sjajnih autora u obliku pisane reči.

EDUKATIVNI PORTAL NOVE ISKRE

Sadržaj ove sekcije se svakodnevno uvećava a mi ćemo u Deli Magazinu predstaviti najinteresantnije sadržaje. Takođe, u narednom periodu pratićemo i aktivnosti ostalih kolega iz coworking zajednice. Delimo znanje, delimo vrednosti, delimo prostor.

Želimo da vas pozovemo da pogledate zaista interesantno predavanje Slobodana Jovanovića Cobe, kreativca sa višedecenijskim stažom i vlasnika Coba&Associates. Njegovo predavanje o inovativnim rešenjima u dizajnu kada je u pitanju promocija novih programa u kulture, deo je kursa Razvoj publike koji je bio namenjen predstavnicima insitucija i organizacija u kulturi.

 

Razvoj publike – Slobodan Jovanović Coba (Coba&Associates) from Nova Iskra on Vimeo.