Sarajevo Unlimited

Sarajevo Unlimited

Preduzetnički, inovativni i kreativni centar Networks organizuje drugo izdanje najvećeg regionalnog foruma inovacija – Sarajevo Unlimited.

Sarajevo Unlimited je trodnevni događaj koji se održava od 2. do 4. novembra 2017. godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu, sa 3000 učesnika, 55 govornika iz celog sveta, 50 startapa iz BIH i regiona, 6 panel diskusija, sajmom preduzetništva i inovacija, umetničkim performansima, hekatonima i radionicama kroz različite aktivnosti na pet lokacija.

KONKURIŠITE ZA BESPLATNO UČEŠĆE NA SARAJEVO UNLIMITED

Sarajevo Unlimited okuplja startapove i ljude koji rade sa njima i smatraju ih ključnim jezgrom za promenu statusa quo u načinu razmišljanja i delovanja na izazove u 21. veku.
Povodom toga, kroz platformu Sarajevo Unlimited obezbeđuju mesto na kome će startapovi imati mogućnost da rade, stvaraju, kreiraju, igraju, uče, takmiče i pobeđuju! Start up borbe, radionice, 1:1 sastanci sa investitorima, umrežavanje i širenje koje počinje novembra u olimpijskom gradu Sarajevu samo su deo sadržaja koji smo spremili za vas. Drugi važan deo slagalice je dobijanje regionalnog iskustva (suze i radosti u pokretanju startapa) u jednom prostoru.

Onlajn aplikaciju možete naći ovde.

Mislite da imate super startap vredan svih odricanja? Prijavite se na Sarajevo Unlimited!

Odabrani startapovi će biti kontaktirani na mail do 04. oktobra 2017. godine. Rok za prijavu je 28. septembar 2017. godine.

Izabraćemo ukupno 5 startapova po zemlji (Albanija, BiH, Hrvatska, Kosovo*, Makedonija, Crna Gora, Srbija, Slovenija)
Smeštaj i hrana za odabrane startapove biće pokriveni od strane organizatora foruma. Organizator ne pokriva troškove prevoza.

Radni jezik na forumu je engleski.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mail: info@weareunlimited.ba

Deli – prostor za kreativno delovanje je regionalni partner Sarajevo Unlimited za Srbiju.