U Deli prostoru, u petak 1. decembra od 18h, u okviru serijala Kreativnost za sve, biće održano predavanje o vođenju međunarodnog coworking prostora, o digitalnim nomadima i radu u inspirativnom okruženju coworking i coliving prostora. Predavač je Ivan Brkljač, direktor jednog od najinspirativnijeg prostora u jugistočnoj Evropi – Mokrin House.

Učešće na predavanju je besplatno uz prijavu putem linka.

MOKRIN HOUSE – SVEMIRSKI BROD KOJI JE SLETEO U MALO BANATSKO SELO

Mokrin House je moderan i urban coworking i coliving prostor smešten u ruralnom okruženju sela Mokrin. Za sve nas koji smo imali prilike da ga posetimo, Mokrin House izgleda kao svemirski brod koji se spustio u malo banatsko selo. Uostalom, uverite se i sami na sajtu Mokrin House.

Na jednom mestu imate veliki i savremeno opremljen radni prostor, super restoran i smeštajne kapacitete. Mokrin se nalazi u centru kruga koji opisuju Beograd, Bukurešt i Budimpešta. Kroz Mokrin House godišnje prođe nekoliko hiljada mladih ljudi, pre svega iz inostranstva, koje popularno nazivamo digitalnim nomadima.

Brkljač će nam govoriti kako se upravlja coworking prostorom koji ima cilj da privuče pre svega frilensere iz inostranstva. Kako se kreira proizvod namenjen stranim preduzetnicima? Kako se upravlja marketingom i komunikacijom? Gde se vrši prodaja?
I ko su ti mladi ljudi koji pređu hiljade kilometara da iz svojih gradova dođu u malo banatsko selo da odatle rade. I da u njemu, bar na kratko žive.

Ivan Brkljač je u ime Mokrin House ove nedelje primio prestižnu povelju koja nosi ime Kapetan Miša Anastasijević. Čestitamo mu na ovom prestižnom priznanju!

Ne propustite Ivanovo predavanje, ulaz je besplatan u prijavu putem linka.