Otvorene prijave, hobi slikanje Niš u Deli prostoru

Predstavljamo deo novog programa Deli prostora! U sekciji Deli Arts pomoći ćemo svim zainteresovanim kreativcima da razviju svoje veštine. Počinjemo sa slikanjem iz hobija. Za hobi slikanje u Deli prostoru nije vam potrebno nikakvo iskustvo, Jer će vam u kreiranju Vaših umetničkih dela pomoći naše drage prijateljice Marija Mara Savić i Milena Mima Anđelković.

Marija Savić završila je FLU u Beogradu, odsek slikarstvo. Pored slikarstva bavi se i oslikavanjem enterijera i drži kreativne radionice za decu (različitih uzrasta). Milena Anđelković je završila Umetničku školu i školu ikonopisa i konzervacije. Pored aktivnog štafelajnog slikarstva, bavi se i zidnim slikarstvom, oslikavanjem tekstila, a vodi i radionice za decu.

Da bismo negovali lokalne motive, tema ove radionice je mozaik MEDUZA sa arheoloskog nalazišta Medijana. Slikaćemo na slikarskom platnu, akrilnim bojama, i oponašamo tehniku mozaik slikarskom tehnikom.
Biće obezbeđen sav potreban materijal za slikanje kao i alkoholno ili bezalkoholno piće po Vašem izboru. Nije potrebno nikakvo slikarsko predznanje, svi su dobrodošli!

Prva radionica – Slikajte sa Marom i Mimom – hobi slikanje u Deli prostoru se održava 28. januara, počinje u 17h a radionica traje 2h30min. Cena radionice je 2500rsd, uputstvo za plaćanje dobićete čim popunite prijavu.  Sliku nakon završetka slikanja nosite sa sobom, kao uspomenu na nezaboravno iskustvo i druženje.

Pošto je broj mesta ograničen, važno je da se na vreme prijavite klikom na ovaj link – PRIJAVE ZA RADIONICU

Ukoliko imate ideju kako još možemo da obogatimo naš program – javite se!