U Deli prostoru će u sredu 17. januara od 18h biti održano predavanje na temu marketinških istraživanja. Predavanje će održati Nikola Jovanović, vlasnik agencije za istraživanje tržišta Plum Mark. Učešće na predavanju je besplatno uz prijavu putem linka.

IMA LI BIZNISA BEZ MARKETINŠKIH ISTRAŽIVANJA?

Deli prostor za kreativno delovanje i u 2018. godini nastavlja sa predavanjima u okviru projekta Fast Forward – Napiši plan ostvari san 2.0 koji je podržan od strane Grada Niša i Kancelarije za mlade.

Naučili smo šta je biznis plan, prošli osnove osnivanja, pokretanja i finansiranja preduzeća, sledeći korak je istražiti šta je potrebno tržištu, kao prvi korak svake marketinške strategije.

Predavanje o istraživanju tržišta i drugim marketinškim istraživanjima, održaće Nikola Jovanović, vlasnik istraživačke agencije Plum Mark i konsultant u marketingu sa petnaestogodišnjim iskustvom. Nikola će slušaocima predstaviti osnovne pojmove o istraživanju i korake sprovođenja jednog marketinškog istraživanja. Kao uvod u predavanje, pročitajte neke od Nikolinih tekstova koje piše na svom blogu nikola.co

Imaćete priliku da pogledate nekoliko studija slučaja kojima se agencija Plum Mark bavila u deset godina svog rada, od Marlbora do Telenora preko Interexa i BMW-a. Dođite u Deli na predavanje i saznajte zašto su istraživanja neophodna prilikom otvaranja i upravljanja preduzećem.

Prijavite se putem linka.