Imaš između 18 i 35 godina i motivisan/a si da na preduzetnički i inovativan način rešiš neki društveni i/ili ekološki problem u  lokalnoj zajednici?

Tvom timu i tebi je potrebna podrška u razvoju biznis ideje za bolje društvo? Možda je baš Program za održive ideje pravo mesto za vas!

Program za održive ideje je novi program za mlade lidere/ke koji razvijaju preduzetnička i inovativna rešenja za lokalne društvene i/ili ekološke izazove. Kroz besplatni program podrške, 10 mladih startUp preduzeća će zajedno sa timom iskusnih biznis mentora i eksperata raditi na sticanju znanja i veština koja će im pomoći da unaprede svoju biznis ideju.

Kome je namenjen program:
Poziv je namenjen mladima iz Srbije koji imaju između 18-35 godina, imaju tim od najmanje dve osobe, inovativno rešenje za konkretan društveni i/ili ekološki problem, razvijenu poslovnu ideju, potrebu za daljom podrškom u razvoju i posluju kraće od tri godine.

Prijave za program su otvorene do 19. decembra u 23.59! 

Tokom pet meseci programa imaćeš priliku da stekneš preduzetnička znanja i veštine o tome kako da dodatno razviješ svoj biznis, upoznaš i koristiš Design Thinking – kreativnu metodu za rešavanje problema, plasiraš svoj proizvod ili uslugu na tržište, izgradiš održivi finansijski model, naučiš kako da izveštavaš o svom društvenom uticaju, predstaviš ideju investitorima i obezbediš finansijsku podršku za dalji razvoj biznis ideje. Kroz program ćeš dobiti priliku da se povežeš sa stručnjacima, mentorima i drugim mladim inovatorima i preduzetnicima koji su tokom prethodnih 10 godina učestvovali u našim programima.

Prijavi svoj tim popunjavanjem forme na ovom linku. 

Više o programu možeš pročitati ovde. 

Ukoliko imaš pitanja, nedoumice ili želiš da saznaš više informacija o programu, budi slobodan/slobodna da pišeš na mail: office@smartkolektiv.org