DANAS NAM JE DIVAN DAN, DIVAN DAN! Deli slavi svoj 5. rođendan!

Pri osnivanju vodila nas je ideja da budemo nešto što predstavlja kombinaciju coworking prostora, inkubatora za mlade, edukativnog centra .. Danas uz naše ime, sasvim orpavdano, stoji krilatica prostor za kreativno delovanje. Ono što se nije promenilo od otvaranja zvanično prvog coworking prostora na jugu Srbije jeste da je on mesto sustreta ljudi dobre volje, koji sanjaju velike snove, imaju snažnu želju da menjaju ličnu i kolektivnu sadašnjost i koji su sigurni da dobre ideje mogu promeniti svet. Zato je Deli #supercool.

Obećavamo vam da ćemo i u #narednihpet godina biti centar kreativnosti u Nišu, #cool coworking prostor koji spaja #super ljude, koji dele iste vrednosti i zajedno deluju.

Zbog situacije sa virusom COVID 19, ovog puta slavićemo virtuelno. Ovaj povod iskoristićemo za predstavljanje članova Deli zajednice, stalnih i letećih stara, za deljenje iskustva naših stanara kad je u pitanju rad u Deli prostoru, kao i za objavljivanje infografika sa rezultatima koje smo postigli tokom #prvihpet godina.

Pratite naš Facebook i Instagram profil.