Marija Milojković

Marija Milojković

Programer

Marija Milojković je završila Elektronski fakultet u Nišu u davna vremena kada, kako kaže, programiranje nije bilo kul. Radi kao software developer 12 godina. Kaže da joj je prvih 9 godina proletelo u Digit-u, sledecih 3 bilo joj je super interesantno u INGu, a poslednjih par meseci radi punom parom za Švedski start-up Dib Travel. Posto je jedina zaposlena u Dibu iz Nisa, Deli je njena kancelarija.

Više o Mariji

Goran Urošević

Goran Urošević

Programer

Goran Urošević se bavi programiranjem, uglavnom koristeći Majkrosoftove tehnologije. Završio je Elektronski fakultet u Nišu, smer računarska tehnika i informatika. Radio je duži niz godina za klijente iz Kanade, Australije i SAD-a, radeći sa bazama podataka, na backend kao i na frontend strani.

Više o Goranu

Milan Manojlović

Milan Manojlović

Designer

Milan Manojlović se bavim dizajnom poslednjih 10 godina. Radio je u Niškim IT firmama i vodio jedan dizajnerski tim koji je razvijao igre za mobilne telefone koje su imale višemilionske auditorijume. Danas dizajnira web aplikacije, web sajtove i poneku igru.

Više o Milanu

Vladimir Milosavljević

Vladimir Milosavljević

Senior WordPress Expert

Vladimir Milosavljević je Web developer sa fokusom na WordPress platformu. Tokom studija na Elektronskom Fakultetu se opredelio za smer Multimedijalne Tehnologije i stekao znanje iz olasti računarskih mreža i interfejsa, digitalne obrade signala, telekomunikacionih tehnologija, web developmenta, 3D modelinga i animacije.

Više o Vladimiru

Ivan Cvetanović

Diplomirani inzinjer Menadzmenta

Akademsko zvanje diplomiranog inženjera menadžmenta stekao je na Unervizitetu „Union – Nikola Tesla“ u Beogradu.

Više o Ivanu

Jelena Očaj

Jelena Očaj

Diplomirani sociolog

Jelena Očaj se bavi facial codingom. Po profesiji diplomirani sociolog.
Radi kao facial coding data analist u internacionalnoj kompaniji za istraživanje tržišta.

Više o Jeleni

Manja Lekić

Manja Lekić

Digitalni Storytelling

Manja je ilustratorka iz Beograda. Takođe, Manja je i dizajnerka, menadžerka, predavačica, digitalni nomad, štreberka na doktorskim studijama, mama, niška snajka, i od nedavno CEO Studija Constructory.

Više o Manji

Atomia

Atomia je internacionalna kompanija sa kancelarijama u Vasterasu (Švedska) i Nišu. Osnovana je 2009. godine od strane stručnjaka iz oblasti hosting industrije sa ciljem kreiranja fleksibilne cloud hosting softverske platforme sa moćnom automatizacijom servisa.

www.atomia.com

Više

Logik

Logik poslovna rešenja d.o.o. je kompanija koja se bavi razvojem poslovnog softvera. Danas brojimo preko 30 zaposlenih, a na tržištu smo prisutni već petnaest godina i jedan smo od lidera u ovoj oblasti.

www.logik.rs

Više

Quantox

U Quantox Technology kompaniji rade samo najbolji zato što smo duboko posvećeni traženju, razvoju i promociji talenata naših ljudi. Zapošljavamo najbolje što IT industrija ima da ponudi kako bi naši klijenti uvek dobili stabilna, kreativna i održiva rešenja.

www.quantox.com

Više