Sonja Petković

Arhitektonska vizualizacija i dizajn

Sonja Petković je arhitektica koja se bavi projektovanjem, arhitektonskom vizualizacijom i dizajnom. Kao doktorant na Gradjevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu, piše radove za naučne časopise i radi na istraživanju odredjene vrste stanovanja u arhitekturi.

Više o Sonji

Kristijan Kocić

Sales specialist

Kristijan Kocić je sales specialist. Bavi se prodajom, a sa svojim prijatlejima iz Amerike i Kolumbije vodi startup kompaniju koja radi na osposobljavanju za doniranje finansijskih sredstava zajednicama.

Više o Kristijanu

Vladan Šutanovac

Kognitivni naučnik

Vladan Šutanovac je kognitivni naucnik i eksperimentalni lingvista, sa fokusom na kognitivnu neuronauku i neurofiziologiju emotivne percepcije/emotivnih poremećaja, i eksperimentalnu etnofenomenološku pragmatiku.

Više o Vladanu

Danijel Ristić

Web dizajner

Danijel Ristić je web dizajner. Voli da eksperimentiše sa novim softverom i da bude u toku sa najnovijim dizajnom ili web tehnikom.

Više o Danijelu

Marija Milojković

Marija Milojković

Programer

Marija Milojković je završila Elektronski fakultet u Nišu u davna vremena kada, kako kaže, programiranje nije bilo kul. Radi kao software developer 12 godina. Kaže da joj je prvih 9 godina proletelo u Digit-u, sledecih 3 bilo joj je super interesantno u INGu, a poslednjih par meseci radi punom parom za Švedski start-up Dib Travel. Posto je jedina zaposlena u Dibu iz Nisa, Deli je njena kancelarija.

Više o Mariji

Goran Urošević

Goran Urošević

Programer

Goran Urošević se bavi programiranjem, uglavnom koristeći Majkrosoftove tehnologije. Završio je Elektronski fakultet u Nišu, smer računarska tehnika i informatika. Radio je duži niz godina za klijente iz Kanade, Australije i SAD-a, radeći sa bazama podataka, na backend kao i na frontend strani.

Više o Goranu

Milan Manojlović

Milan Manojlović

Designer

Milan Manojlović se bavim dizajnom poslednjih 10 godina. Radio je u Niškim IT firmama i vodio jedan dizajnerski tim koji je razvijao igre za mobilne telefone koje su imale višemilionske auditorijume. Danas dizajnira web aplikacije, web sajtove i poneku igru.

Više o Milanu

Vladimir Milosavljević

Vladimir Milosavljević

Senior WordPress Expert

Vladimir Milosavljević je Web developer sa fokusom na WordPress platformu. Tokom studija na Elektronskom Fakultetu se opredelio za smer Multimedijalne Tehnologije i stekao znanje iz olasti računarskih mreža i interfejsa, digitalne obrade signala, telekomunikacionih tehnologija, web developmenta, 3D modelinga i animacije.

Više o Vladimiru

Ivan Cvetanović

Diplomirani inzinjer Menadzmenta

Akademsko zvanje diplomiranog inženjera menadžmenta stekao je na Unervizitetu „Union – Nikola Tesla“ u Beogradu.

Više o Ivanu

Jelena Očaj

Jelena Očaj

Diplomirani sociolog

Jelena Očaj se bavi facial codingom. Po profesiji diplomirani sociolog.
Radi kao facial coding data analist u internacionalnoj kompaniji za istraživanje tržišta.

Više o Jeleni