Upoznaj svog investitora!

Demo Day se održava 4 puta godišnje, u organizaciji Impact Hub Beograd, i predstavlja priliku za sve startape iz zapadnog dela Balkana, koji su u potrazi sa investicijom.

Do sada je održano preko 20 Demo dana, a kroz Impact Hub programe prošlo je više od 250 timova i tim putem obezbeđene su investicije koje premašuju 2 miliona eura.

Posebno izabrana komisija, sastavljena od investitora i svetskih lidera, komentarisaće prezentovanje svih prijavljenih, a najbolji među njima imaće priliku da se priključe šestonedeljnom mentoring programu koji osposobljava startape za izlaz na domaće i inostrano tržište i pomaže u procesu dobijanja investicija.

Prolećni Demo Day održaće se 18. marta, sa početkom u 13h, online, u 3D virtuelnom prostoru Impact Hub-a, kroz koji će se kretati ne samo investitori i preduzetnici, već i svi zainteresovani posetioci. 

Posebno mesto, na ovogodišnjem događaju, imaće Cleantech startapi, koji rade na rešenjima očuvanja životne sredine. Oni koji su već krenuli u razradu svog biznisa moći će da se prezentuju direktno pred investitorima, ali Impact Hub poziva i sve one koji su na početku razrade ideje, jer je uvodni deo događaja rezervisan za Cleantech radionicu sa predstavnicima globalnih kompanija.

Prijave za startape traju do 15. Marta, a posebno se ohrabruju osnivačice i Digital Media biznisi. Pre same prijave možete zakazati svoje besplatne konsultacije sa Impact Hub timom i pronaći detaljnije informacije o samom događaju i procesu ovde.

Forma za sve zainteresovane posetioce je na linku.