DELImo sa vama jednu divnu vest!

Posle mnogo skype, zoom, google meetinga održanih tokom prethodne godine odlučili smo da u Deli prostoru, za malo odabrano društvo, organizujemo školu kreativnog pisanja ,,Beskrajna priča“!

Ova škola namenjena je za sve one koji vole da čitaju, pišu, maštaju … Kreiraćemo likove, oživljavati slike i stare fotografije, gledati dokumentarce, igrati zanimljive društvene igre, stvarati nove svetove i na bolje menjati naš Niš! Svi polaznici škole će, na kraju Beskrajne priče, imati priliku da objave svoje radove nastale tokom trajanja škole u zajedničkoj publikaciji Deli prostora, te iskusiti čari prve promocije, gostovanja u medijima, susrete sa publikom u knjižarama i na sajmovima knjiga …

Predavač u školi biće jedan od najčitanijih i najproduktivnijih pisaca na prostoru EX-Yu Miloš Petković koji je ostvaren i kao dramski pisac, strip-scenarista i predavač u školama kreativnog pisanja. Pored Miloša, kroz školu će proći mnogo gostiju iznenađenja koji će deliti svoja znanja i iskustva iz ove oblasti.

Zainteresovani se mogu prijaviti do četvrtka 25. februara na mejl info@deli.rs ili u inbox-u facebook stranice Deli prostora. Takođe, za sve dodatne informacije možete nam pisati putem pomenutih kanala.

Zbog situacije nastale usled pandemije COVID 19 broj mesta je ograničen.

Prvi čas „Beskrajne priče“ održaće se u subotu, 27. februara u 17h u Deli prostoru.

Čekamo vas! Dobrodošli!