Kancelarije za mlade grada Niša podržala je 21 omladinski projekat među kojima je i “Napiši plan – ostvari san 2.0” koji će realizovati Deli – prostor za kreativno delovanje.

NAPIŠI PLAN – OSTVARI SAN

Prvi deo projekta “Napiši plan – ostvari san” realizovan je u okviru programa “Mladi su zakon” aprila ove godina. Program je obuhvatao seriju predavanja i radionica na temu pisanja biznis plana, marketinga, knjigovodstva i prikupljanja sredstava za pokretanje sopstvenog biznisa.

Kroz projekat “Napiši plan ostvari san 2.0” intenzivno će se raditi na razvoju četiri biznis ideja kroz individualni i grupni rad sa mladim preduzetnicima

Ideja je bilo puno, neke su se menjale tokom same realizacije projekta a pojedincima su predavanja bila inspiracija za nove ideje. Na završnoj radionici svi učesnici su predstavili svoje ideje za pokretanje biznisa od kojih su se posebno izdvojila četiri biznis plana. Kroz projekat “Napiši plan ostvari san 2.0” intenzivno će se raditi na razvoju ove četiri biznis ideja kroz individualni i grupni rad sa mladim preduzetnicima. Preduzetnici će imati priliku da sarađuju sa eminentnim stručnjacima iz oblasti koje su najznačajnije za razvoj njihovih poslova.

U drugom delu projekata srednjoškolci i studenti moći će da čuju predavanja i da prođu kroz obuke na najrazličitije aktuelne poslovne teme kao što je digitalni marketing koji se izdvojio kao jedna od najpopularnijih.

Pratite stranicu seminara na Fejsbuku i pravovremeno saznajte sve informacije. Fast Forward >>