U okviru projekta Kreativnost za sve u utorak 12.11. održano je prvo Veče kreativnosti. Na temu Arhitektura kroz život, govorio je gospodin Ivan Redi.

Naš dragi gost koji voli da kaže da je Deli prostor koji spaja, ispričao je mladima svoju priču. Život gospodina Redija bio je, a i danas je, jako sadržajan zbog čega ga on deli na tri povezana stuba: brak, posao i javni život. Priču je započeo svojim školovanjem i prvim zaljubljivanjem koje je bilo ni manje ni više nego u arhitekturu. Vodio je preko osvojenih nagrada i priznanja ka braku i porodici, a završio je kao pravi filanptrop kod ljudskih vrednosti .

Dva sata priče nisu bila dovoljna, pa su tako prisutni iskoristili priliku da nakon predavanja priđu čika Rediju i postave mu koje pitanje.

Posetioci predavanja Arhitektura kroz život mahom su bili studenti sa Arhitektonskog i Filozofskog fakulteta. Kako je predavač govorio podjednako o arhitekturi, porodici, etici i filantropiji iskustvo  koje su prisutni poneli sa sobom je višestruko dragoceno.

Kreativnosti za sve sprovodi se u partnerstvu sa Tuzla live – om a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Ovo je samo početak.

Za sve informacije o drugoj Večeri  kreativnosti, koju ćemo uskoro organizovati, pratite naše društvene mreže.