Milos Stojiljkovic iz firme Arcezio dobio je nagradu za najboljeg mladog preduzetnika iz oblasti primene naprednih tehnologija na četvrtom Forumu naprednih tehnologija koji se održao od 6. do 8. novembra u Oficirskom domu u Nišu. Miloš je od osnivanja Deli prostora bio član coworking prostora a ono na šta smo posebno posebni jeste 3D vizualizacija Deli prostora za kreativno delovanje koju možete pogledati ovde.

Miloš je po obrazovanju i struci arhitekta. Završio je Gradjevinsko–arhitektonski fakultet, smer arhitektura. Radio je na više kapitalnih projekata od društvenog značaja i ostvario saradnju sa startupom iz New Yorka. Vlasnik kreativne agencije Arcezio koja se bavi multidisciplinarnom produkcijom digitalnog sadržaja za potrebe arhitekata, grafičkih i industrijskih dizajnera, sa misijom da poveže kreativne industrije svojim delovanjem.

ARCEZIO

Arcezio predstavlja kreativnu agenciju specijalizovanu u oblasti 3D vizualizacije. Angažovanjem tehnologije kreira virtualna okruženja koja pomažu u boljem shvatanju ideja, percepciji prostora i donošenju odluka. Primarni fokus produkcije je na arhitektonskim projektima, proizvodima kreativnih idustrija, industrijskog i grafičkog dizajna. Unapredjenje korisničkih iskustava u slučaju kupovine nekretnina, edukaciji i približavanju proizvoda i usluga klijentima, je od posebnog značaja u poslovanju kompanije. Arcezio stvara dodatnu vrednost koja donosi razliku. Koristi najnoviju tehnologiju, savremenu praksu u svojoj produkciji, komunikaciji sa klijentima i vizualizuje ideje. Ima cilj pozicionirati sebe i grad Niš na mapi kreativnih evropskih metropola.