Pre nego što odete na zaslužen odmor tokom novogodišnjih i božićnih praznika pripremili smo vam još jedno predavanje u okviru projekta ,,Poveži žene-podeli znanje“.

Mi smo još uvek pod utiskom prvog predavanja na kome je o motivaciji za samostalan početak biznisa govori Iva Vuksanović i smatramo da taj pozitivan talas ne treba prekidati stoga smo već pripremili sledeće predavanje koje će biti na temu finansija.

Drugo po redu predavanje održaće se u ponedeljak 28. decembra u 18h putem platforme ZOOM. Tema prevanja su pravni izazovi u samostalnom biznisu, a predavač Ana Eraković.

Ana je diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom. Ima višegodišnje iskustvo u različitim oblastima prava (radno pravo, privredno pravo-preduzetništvo, javne nabake). Pravne savete malim i srednjim preduzećima pruža još od pripravničkih dana. Bila je učesnik na nekoliko značajnih seminara na temu ljudskih prava i reforme regulatornog okvira. Takođe, učestvovala je na više projekata vezano za žensko preduzetništvo. Ana je večiti student u potrazi za znanjem, sa misijom da pomogne drugima.

Ne znate koja je razlika između preduzetnika i društva sa ograničenom odgovornošću?
Zanim vas koja sve pravna sredstva postoje a mogu se koristiti u cilju zaštite poslovanja?
Trazite resenje za suocavanje sa izazovima u poslovanju na internetu?
Hoćete da se informišete o ulozi Privredne komore Srbije, Fonda za razvoj Republike Srbije, Nacionalne službe za sabošljavanje, banaka, NGO sektora i osiguravajućih društava?

Onda nam se pridruzite u ponedeljak!

Prijave su obavezne i moguće su putem ovog linka, a predavanju se možete priključiti putem ZOOM linka. 
Meeting ID je: 823 1370 7643 a passcode za ukljucenje putem ZOOM-a je: 350647.

I ovog puta, ostavljamo vam mogućnost da postavite pitanje predavaču u okviru prijavnog formulara.

Projekat ,,Poveži žene – podeli znanje“ sprovodi Deli – prostor za kreativno delovanje u partnerstvu sa udruženjem Poveži žene. Projekat „Poveži žene – podeli znanje“ odobren je za finansiranje u okviru Javnog konkursa za organizacije civilnog društva za predaju predloga projekata u sklopu projekta Platforma za odgovorno upravljanje finansijama, koji je Grad Niš raspisao u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske. 

Vidimo se online!