U digitalno doba kada smo svi “na mreži” promocija prozvoda, brendova i usluga dobila je savim novu dimenziju. Koliko je danas zapravo važan digitalni marketing, kako kreirati uspešne kampanje, pozicionirati se na tržištu i doći do svoje ciljne grupe? O ovim temama govorila je Milena Ranđelović, na besplatnoj radionici u Deli prostoru. 

Radionica je izazvala veliko interesovanje mladih, koji su želeli da saznaju više o tome koje oblasti sve obuhvata digitalni marketing, šta je to zapravo u praksi i kako ostvariti značajne rezultate.

Milena Ranđelović, vlasnica Xanti Digital marketinške agencije, ima više od 10 godina iskustva u marketingu i gejming industriji. Svoj posao ne smatra obavezom već načinom života. Profesor je engleskog jezika i književnosti i nesuđena umetnica koja bira isključivo inspirativne projekte gde može da izrazi svoju kreativnost.

***

Radionica je organizovana u okviru projekta „Od ideje do biznisa“ koji sprovodi Deli prostor, uz podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije.