Startap centar Niš u partnerstvu sa Gradom Nišom realizuje projekat ,,Otporni i stabilni startapovi kao pokretač regionalnog razvoja“ koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EUPRO+, u okviru koga će, uz podršku Naučno-tehnološkog parka Niš, biti realizovan program Inovaciona škola.

Cilj ovog projekta je da ponudi edukacioni program koji će pomoći lokalnim samoupravama i organizacijama podrške poslovanju u razumevanju ključnih aspekata inovativnog tehnološkog preduzetništva i kako da podrže rast startap kompanija u svojim zajednicama.

Program obuhvata jedinstvenih 19 modula, počinje 18. maja i obuhvata radne sesije, mentorstvo i radionice koje će učesnicima pomoći da bolje razumete potrebe startapova i načine kako da ih podržite u razvoju njihovih poslovnih modela i ideja. Demo Day, završni događaj na kojem će svi imati priliku da se upoznaju sa rezultatima rada startapova, planiran je za 21. jul 2023. godine.

Kako se prijaviti? 

Nakon završetka selekcije odabranih timova i startapova, bićete obavešteni putem e-pošte i pozvani da prisustvujete uvodnom dogadjaju Inovacione škole.

Učestvovanje u programu je besplatno, a svi polaznici će dobiti:

  1. Pristup stručnim mentorima i industrijskim ekspertima
  2. Mogućnost umrežavanja sa drugim organizacijama podrške poslovanju, predavačima i mentorima
  3. Ekskluzivne radionice na temu Lean metodologije, Monetizacije i komercijalizacije, Agilnog poslovanja, Business Model Canvasa, Analize tržišta, Scrum metodologije i mnogih drugih
  4. Sertifikat o završetku Inovacione škole
  5. Priliku da se upoznaju sa rezultatima rada startapova na Demo Day-u

„Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoju ulogu u podršci inovativnim poslovnim idejama, proizvodima i uslugama, te razvijete veštine i znanje potrebno za uspešno osnaživanje lokalne startap zajednice. Ne propustite šansu da postanete deo rastuće inovacione zajednice koja menja svet tehnološkim preduzetništvom“ poručuju organizatori.

Detalje o Inovacionoj školi potražite na linku.

Za sva pitanja i nedoumice informišite se putem e-pošte na office@startupcentarnis.org