Nastavljamo dalje!

Polako ali sigurno došli smo na polovinu našeg puta od ideje do realizacije. Na prethodnom predavanju Ana Eraković demistifikovala je razliku izmežu pojma preduzetnik i pojma društvo sa ograničenom odgovornošću, a na ovom predavanju obradićemo još jednu dilemu, a to je da li biznis treba pokrenuti ,,solo’’ ili  sa partnerima?

Treće po redu predavanje održaće se u utorak 19. januara u 18h putem platforme ZOOM. Tema prevanja su izazovi pronalaženja pravog poslovnog partnera i članova tima, a predavač Jelena Spasić.

Jelena je diplomirani psiholog. Osnivač je i član Udruženja Poveži žene. Trenutno radi na poziciji HR direktora u internacionalnoj kompaniji koja je prisutna na srpskom tržištu više od 10  godina. Svoju karijeru započela je kroz program za razvoj talenata zahvaljujući kome je stekla napredna znanja iz oblasti upravljanja ljudskim kapitalom i razvila ljubav prema liderstvu i poslovnom koučingu. Veruje da se do poslovnog uspeha dolazi uz lični razvoj, osnaživanje i podršku profesionalaca. Gostovala je kao panelista na nekoliko lokalnih HR konferencija diskutujući na temu trenutnih izazova na tržištu radne snage, motivacija zaposlenih, privlačenje, razvoj i zadržavanje talenata, employer branding.

Pričaćemo o prednosima i manama u slučaju kada ste sam svoj gazda i o prednostima i manama u slučaju kada biznis pokrenete sa partnerima. Kako pronaći idealnog poslovnog partera i još bitnije kako negovati poslovni odnos? Kako birati članove tima i kako osigurati dugoročan i održiv rast biznisa?

Zvuči zanimljivo? Onda nam se pridružite u utorak!

Prijave su obavezne i moguće su putem ovog linka, a predavanju se možete priključiti putem ZOOM linka. Meeting ID je: 859 2639 3590  a passcode za ukljucenje putem ZOOM-a je: 794166.

U okviru prijavnog formulara i ovog puta imaćete mogućnost da postavite pitanje predavaču.

Projekat ,,Poveži žene – podeli znanje“ sprovodi Deli – prostor za kreativno delovanje u partnerstvu sa udruženjem Poveži žene. Projekat „Poveži žene – podeli znanje“ odobren je za finansiranje u okviru Javnog konkursa za organizacije civilnog društva za predaju predloga projekata u sklopu projekta Platforma za odgovorno upravljanje finansijama, koji je Grad Niš raspisao u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske.

Vidimo se online!