Kao što smo najavili projekat ,,Poveži žene – podeli znanje“ je zvanično počeo.

Projekat otvaramo prvom etapom koju čine šest predavanja. Teme predavanja su motivacija, HR, finansije, pravni okvir, marketing i informacione tehnologije. Svih šest predavanja čine jednu celinu, odnosno put koji svaki preduzetnik mora da prođe. Taj put možemo nazvati od ideje do realizacije.

Prvo predavanje održaće se u utorak 22. decembra u 17h putem platforme ZOOM. Tema predavanja je motivacija za samostalni početak biznisa, a predavač Iva Vuksanović.

Iva je diplomirani menadžer internacionalnog biznisa, sa više od 15 godina radnog iskustva u oblasti PR-a, komunikacije, marketinga i savetovanja za mala i srednja preduzeća. Realizator je nekoliko značajnih projekata u oblasti ženskog preduzetništva, početnika u poslovanju, promocije srpskih brendova, društveno odgovornog poslovanja. Višegodišnji voditelj i moderator konferencija, skupova i seminara. Entuzijasta i motivator, sa neprestanom željom za učenjem i usavršavanjem.

Ukoliko želite da saznate kako da prevaziđete strah, izazove i prepreke, da se upoznate sa primerima žena koje su to već učinile i sada su uspešne preduzetnice, da se informišete o raznim vidovima finansijske i nefinansijske podrške, da prepoznate značaj društvenih mreža i edukacije, onda nam se pridružite!

Prijave su obavezne i moguće su putem ovog linka , a predavanju se možete priključiti putem ZOOM linka. 

Ukoliko biste voleli da od Ive čujete odgovore na još neka pitanja, budite slobodni da ih postavite u okviru prijavnog formulara.

Projekat ,,Poveži žene – podeli znanje“ sprovodi Deli – prostor za kreativno delovanje u partnerstvu sa udruženjem Poveži žene. Projekat „Poveži žene – podeli znanje“ odobren je za finansiranje u okviru Javnog konkursa za organizacije civilnog društva za predaju predloga projekata u sklopu projekta Platforma za odgovorno upravljanje finansijama, koji je Grad Niš raspisao u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske. 

Vidimo se online!