Polako ali sigurno prvu etapu projekta ,,Poveži žene-podeli znanje“ privodimo kraju.

Na pretposlednjem predavanju bavićemo se temom koja je nazaobilazna kada razvijate biznis u 21. veku.  U današnje vreme sve se odvija online, tako da se više ne postavlja pitanje da li da budete tamo, već u kom obliku i obimu treba da budete prisutni. Neko odabere samo društvene mreže, neko želi i website sa ili bez webshopa ..

Peto predavanje održaće se u četvrtak 04. februara 18h putem platforme ZOOM. Tema prevanja je zašto i kako digitalizovati svoj biznis, a predavač Ivana Soldatović.

Ivana je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Nišu. Karijeru projekt menadžera započinje na stručnoj praksi u SAD-u. Nakon povratka u Srbiju nastavila je sa radom u dva IT startup preduzeća. Tokom godina rada u IT industriji razvila je svoje veštine i počela sa radom na razvoju digitalnih proizvoda, razvijajući ideje i gradeći SaaS (Software as a Service) rešenja.

Ako želite da slušate više o razvijanju brenda, websajta, webshopa, društvenih mreža, o oglašavanju, kanalima za online prodaju i software-ima za kolaboraciju sa članovima tima onda ste dobrodošli!

Prijave su obavezne i moguće su putem ovog linka, a predavanju se možete priključiti putem ZOOM linka. Meeting ID je: 858 2001 9598.

Projekat ,,Poveži žene – podeli znanje“ sprovodi Deli – prostor za kreativno delovanje u partnerstvu sa udruženjem Poveži žene. Projekat „Poveži žene – podeli znanje“ odobren je za finansiranje u okviru Javnog konkursa za organizacije civilnog društva za predaju predloga projekata u sklopu projekta Platforma za odgovorno upravljanje finansijama, koji je Grad Niš raspisao u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske.

Vidimo se online!