Nadamo se da su vam se slegli utisci nakon poslednjeg predavanja koje smo održali u okviru projekta ,,Poveži žene – podeli znanje“.

Pitanja o poslovnom planiranju i finansijskim izazovima su se suptilno provlačila na svakom od prethodnih predavanja. Činjenica je da ova dva segmenta mogu da budu jedan od kamena spoticanja kada ste na putu pokretanja sopstvenog biznisa. Mi smo obećali da ćemo organizvati jedno zasebno predavanje na tu temu. Došlo je vreme da to obećanje i ispunimo.

Četvrto po redu predavanje održaće se u četvrtak 28. januara 18h putem platforme ZOOM. Tema prevanja su dakle poslovni planiranje i finanasijski izazovi, a predavač Vesna Jevtović.

Vesna je završila Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Nišu. Iskustvo je sticala radeći na poziciji knjigovođe, finansijskog i generalnog direktora. Takođe, Vesna se može pohvaliti da punih 11 godina uspešno vodi Udruženje poslovnih žena u Nišu, a posebno se ponosi svojom firmom ,,Danija“ koja svoje pekarske proizvode izvozi od Evrope do Amerike.

Na prethodnim predavanja dobijali smo pitanja kao što su:

  1. Zašto je neophodno poslovno planiranje?
  2. Koji su to alati za analizu poslovnog okruženja?
  3. Šta su SMART ciljevi, a šta je SWOT analiza?
  4. Koji sve izvori finansiranja postoje?

Ovo su segmenti koje će naša gošča obraditi.

Prijave su obavezne i moguće su putem ovog linka, a predavanju se možete priključiti putem ZOOM linka. Meeting ID je: 863 6400 0176.

Sa velikom znatiželjom iščekujemo vaša pitanja koja možete i ovog puta postaviti u okviru prijavnog formulara ili uživo na samom predavanju.

Projekat ,,Poveži žene – podeli znanje“ sprovodi Deli – prostor za kreativno delovanje u partnerstvu sa udruženjem Poveži žene. Projekat „Poveži žene – podeli znanje“ odobren je za finansiranje u okviru Javnog konkursa za organizacije civilnog društva za predaju predloga projekata u sklopu projekta Platforma za odgovorno upravljanje finansijama, koji je Grad Niš raspisao u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske.

Vidimo se online!