Od osnivanja Deli prostora postojala je ideja da se u nekom trenutku u niz publikacija koje Deli objavljuje uvrste i knjige.

Spontano i sa puno volje zakoračili smo u ovaj process … i evo, sitnim koracima došli smo do treće knjige na čijim koricama je Deli prostor potpisan kao izdavač.

Verujemo da ste na policama knjižara imali priliku da vidite naslove: Šta da očekujete u prvoj godini? Vaše dete i vi, Ne tako savršena mama … na većini pomenutih naslova uglavnom se nalazi ilustracija majke i bebe/deteta. A šta je sa očevima!?

To se zapitao i Ivan Drajzl. Pronašao, donekle, inspiraciju u svom, odnekle, u tuđim iskustvima i napisao prvi VODIČ ZA TATE!

Ovo je, kako Ivan kaže, politički nekorektan i beskompromisan priručnik koji svaki muškarac mora da ima kod sebe kada postane otac. Knjiga otkriva 24 zamke koje svakog oca vrebaju do provg rođendana.

Inače, Ivan je doktor filoloških nauka, profesor, stand-up komičar i pisac. Bavi se pozorišnom režijom i glumom. Do sada je objavio trilogiju i dve zbirke priča. Jedan je od šest koautora prvog srpskog multiromana.

Promocija knjige biće kao i sama knjiga, nešto drugačije. Ne očekujte reč autora i recenzije .. već stand-up show!

Zbog nemogućnosti da već veliki broj zainteresovanih ugostimo u Deli prostoru promocija će se održati u klubu Labeerint. Ovo je događaj za buduće roditelje, roditelje sa decom, bake, deke i sve one koji žele da se dobro zabave i od srca nasmeju! Ulaz je besplatan!

Vidimo se u četvrtak, 09.12. sa početkom u 18:30h u Labeerintu! ☺