U Deli prostoru za kreativno delovanje 25. septembra 2017. godine pokrenut je projekat Napiši plan ostvari san 2.0 – Fast Forward >>

PROMENITE SVET!

U punoj konferencijskoj sali Deli prostora mladima su se obratili Goran Mladenović – Direktor NiCata. Goran je održao jedno veoma inspirativno i motivaciono predavanje, podelio je svoja iskustva koja podstiču mlade da se usavršavaju i svakog dana se potrude da nauče nešto novo. Emilija Zlatković – office manager Deli prostora predstavila je projekat Napiši plan ostvari san 2.0 – Fast Forward >> i pozvala sve mlade da prate stranicu Deli prostora, kao i stranicu Napiši plan ostvari san na fejsbuku i učestvuju na predavanjima i radionicama koje ih očekuju u narednom periodu. Prisutnima se obratila i Melanija Dejanović, finalista i vlasnica jedne od četiri najbolje ideje prvog projekta Napiši plan ostvari san, koja je podelila iskustva sa inicijalnog projekta i istakla koliko joj je učešće pomoglo u daljem razvoju ideje.

„Sjajno predavanje, uživao sam slušajući motivacioni govor Gorana Mladenovića, mogu istaći da sam jako zainteresovan za učešće i već u glavi imam par ideja koje jedva čekam da sprovedem u delo i unapredim“, istakao je Dušan Stevanović, jedan od mladih koji je prisustvovao predavanju i koji želi da se bavi preduzetništvom.

Najlepši momenat večeri mi je svakako bio veliki broj podignutih ruku na pitanje „ko od vas ima ideju za pokretanje biznisa!

„Drago mi je da je ovoliko mladih došlo na „Startovanje ubrzavanja“ i pokazalo želju da se bavi preduzetništvom i radi na sopstvenom usavršavanju. Najlepši momenat večeri mi je svakako bio broj podignutih ruku na pitanje „ko od vas ima ideju za pokretanje biznisa“ to je najbolji dokaz da imamo mlade kreativne ljude i jako je bitno da je Grad Niš prepoznao naš projekat kao instrument kojim možemo dati podršku i podsticaj za dalji razvoj njihovih ideja“, istakao je Milan Babić – koordinator projekta Napiši plan ostvari san 2.0 – Fast Forward >>