U nedelju 27. oktobra završen je treći ciklus Startup Akademije. Učesnici su kroz četvorodnevni trening imali priliku da rade i razvijaju svoje ideje. Nakon završenog trećeg ciklusa, timovi iz prvog, drugog i trećeg ciklusa će imati metorske sastanke sa eminentrim stručanjica iz oblasti kojima je njima najpotrebnija a nakon toga u decembru mesecu će biti održana završna konferencija gde će svih 15 timova predstaviti svoju ideju pred komislijom koju čine mentori i investitori.

O Startup Akademiji

Program Startup Akademije se organizuje u 3 ciklusa. Svaki ciklus ima 5 timova i podrazumeva četvorodnevnu interaktivnu radionicu.

Praktične vežbe i simulacije čine 50% programa. Svi timovi će nakon završenog treninga imati organizovane sastanke sa mentorima (iskusnim preduzetnicima iz sveta naprednih tehnologija) na osnovu čijih sugestija će timovi moći dodatno da unaprede realizaciju svoje ideje.

Na kraju Akademije se organizuje finalni događaj, Demo Day gde će svi učesnici prezentovati svoje ideje pred mentorima i investitorima.

Startap akademija ne zahteva nikakvu novčanu participaciju. Učešće je besplatno!

Više o Starup Akademiji možete naći ovde.

http://unbouncepages.com/startup-akademija-2/?fbclid=IwAR08HXgXe7yG7L5PwyTj0RB-E_2i79QDp2cZKKZbbEFVzB4vlToWPIvPOkY