NiCAT klaster i Deli prostor pokreću prvu mini Startap akademiju u Nišu.

POZIV ZA KANDIDATE

Za sve ljubitelje marketinga, mendažmenta, IT-ja, kreativci i svi onih koji žele da nauče kako svoju poslovnu ideju da razviju i prodaju, kako podeliti uloge u timu, šta je najvažnije prilikom pisanja biznis plana, od danas mogu da se prijave za program Startap akademije.

Ako ste mladi, nezaposleni od 18 do 35 godina starosti i zainteresovani da radite na realizaciji svojih ideja i da doprinesete svom ličnom razvoju, oformite tim od najmanje 2 osobe oko poslovne ideje koja uključuje visoke tehnologije. Prijavite svoj tim popunjavanjem online prijave putem linka i slanjem biografija celog tima na email office@ni-cat.org.

Startap akademija je koncept trodnevne intenzivne obuke i proces mentorstva za razvijanje poslovne ideje od samog početka, pa sve do njenog predstavljanja investitorima (popularno pičevanje).

NiCAT i Deli vas pozivaju da se prijavite što pre, a najkasnije do 19. januara 2018.god.
Naši treneri, predavači i mentori će se potruditi da osetite pravi preduzetnički startap duh.
Program mini Startap akademije finansiran je od strane programa nemačke vlade Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), a trajaće ukupno 6 meseci u okviru kojih će biti trodnevna obuka, menotrstvo, priprema za pič i kao šlag na torti pičevanje pred komisijom na finalnom događaju.

Pratite stranicu Beginning gde ćemo objaviti imena trenera, mentora kao i članove komisije.