Postani deo RISE putovanja i doprinesi stvaranju boljeg društva!

ŠTA JE RISE?

RISE – Regionalni inkubator za socijalne preduzetnike predstavlja grupu od 11 partnera iz Zapadnog Balkana, Nemačke i Francuske koji su u potrazi za mladim ljudima iz regiona koji donose promene, i koji će doprineti u razvoju socijalnog preduzetništva i boljih društava.

Ukoliko imaš između 18 i 35 godina, motivaciju i želju da sa svojim timom utičeš pozitivno na svoju zajednicu a istovremeno tako i zarađuješ, RISE je prilika za tebe!

Cilj projekta je da podrži socijalno preduzetničke ideje koje će region učiniti boljim mestom! Ovaj besplatni program podrške za razvoj ideja socijalnog preduzetništva na Zapadnom Balkanu će u naredne 2 godine osnažiti preko 200 mladih nosioca promena i preduzetnika, a ti možeš da budeš jedan/jedna od njih! Prijave za program otvorene su do 27. septembra u 23:59h ! 

Kroz RISE putovanje, ne samo što ćeš steći preduzetničko znanje i veštine za pokretanje socijalnog preduzeća tzv. biznisa sa svrhom, već ćeš imati i šansu da se oprobaš u Design Thinking metodologiji rešavanja problema, povežeš se sa iskusnim stručnjacima i preduzetnciima koji će  biti tvoji mentori i upoznaš mlade iz regiona koji su se kao i ti upustili u RISE putovanje. Tokom 4 meseca Programa Ideacije gradićeš svoju ideju od nule do biznis modela. Na tom putovanju imaćeš podršku eksperata i mentora, sa kojima ćeš proći kroz sve važne korake u pokretanju socijalnog preduzeća. Dva najbolja tima iz Srbije odnosno ukupno 12 timova iz regiona, dobiće i dodatnu finansijsku i praktičnu podršku da sprovedu svoju ideju i unaprede razvoj svog poslovanja.

Pridruži se RISE info sesiji koja će se održati 16. septembra od 17:00 do 18:00h na Zoom platformi.