Kada bismo morali jednom rečju da opišemo ovu godinu, iskoristili bismo pridev drugačija. Svi smo svedoci da je 2020. godina prebacila brzinu i usporila čitavu planetu. S druge strane, učenje i digitalizacija bili su imperativ tokom prethodnih sedam meseci. Stiče se utisak da možda baš sada, više nego ikad, treba da umrežavamo ideje i da delujemo, ali ovoga puta kroz digitalni format.

Zato vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da će se Coworking & Coliving konferencija Jugoistočne Evrope održati 22. oktobra 2020 sa početkom u 11h.

Ono po čemu će se ovogodišnja međunarodna CCCSEE razlikovati od prošlogodišnje, jese to što će događaj biti realizovan online. Generalna tema, u skladu sa globalnom situacijom, biće: ,,WHAT NOW?!’’

COVID – 19 nam je pokazao da je manje više. CCCSEE 20 okupiće deset govornika iz svih krajeva sveta, neverovatne pojedince koji trenutno oblikuju globalnu zajednicu coworkinga. Oni će podeliti svoje znanje, iskustvo i strast u oblastima kao što su coworking, coliving, rad na daljinu, digitalni nomadizam, inovacije, žensko preduzetništvo, zajednica startup-a i mnogim drugim.

Govornici su:

Predrag Pedro Gajic, Matt Lesniak, Cate Maiolini, Antonin, Larisa Halilovic, Alex Hillman, Tamara Nikolić Đerić, Kofi Opponog, Kelsea Crawford, Željko Crnjaković.

Zabeležite ovaj datum u svoje kalendare i uživajte dva sata uz naše online druženje koje će se sastojati iz dva panela,  jedne diskusije i segmenta za pitanja i odgovore. Vaše mesto možete bukirati popunjavanjem ove Google Forme.

Za više informacija možete se obratiti na mejl: write@cccsee.com.

Kako je bilo na prošlogodišnjoj CCCSEE održanjoj u Beogradu i Mokrinu pročitajte na našem sajtu.