Global Startup Awards je najveće nezavisno takmičenje startup ekosistema. Svake godine u potrazi su za kompanijama i pojedincima koji su u okviru tehnološke/veb industrije postali inspiracija drugima.

Nakon prvog kruga, od najboljih biraju najbolje i njima dodeljuju nagrade jer su svojim rezultatima pokazali izvanredna dosignuća u poslovanju i doprinosu zajednici. Dakle, njihova misija je da prepoznaju i povežu pojedince i kompanije iz celog sveta koje oblikuju digitalnu sutrašnjicu. Global Startup Awards prisutna je na tri kontinenta u preko 105 zemlja sveta i u daljem je rastu.

Regioni koje pokriva Global Startup Awards su: Centralna Evropa, Južna Afrika, Skandinavija, Evroazija, Azija, Južna Evropa i Južna Azija.

Kategorije u kojima se dodeljuju nagrade su: akcelerator/inkubator godine, coworking prostor godine, novajlija godine, osnivač godine, investitor godine, startup kompanija godine, heroj ekosistema, najbolje rešenje za virtuelni timski rad.

Kako bi svake godine uspešno realizovali takmičenje i dodeljivanje nagrada sarađuju sa nacionalnim preduzetničkim telima, univerzitetima, javnim institucijama i medijskim partnerima.

Ove godine, na adresu Deli prostora za kretivno delovanje stigla je nominacija za najbolji coworking prostor u 2020. godini u Srbiji za Central European Startup Awards. Nominacija je došla posle punih pet godina rada, a Deli prostor, na osnovu postignutih rezultata, prepoznat je kao najbolji coworking prostor i event centar ali i kao ozbiljan inkubator za mlade u Srbiji.

S obzirom da je razvoj coworking industrije u usponu, za nas je i nominacija  sama po sebi ogroman uspeh, no nadamo se da nas ni nagrada neće mimoići.

Držite nam palčeve!