Slikanje sa Marom i Mimom N°2 - Deli | Arts

Deli Arts program – hobi slikanje u Deli prostoru, je izazvao veliko interesovanje i sa radošću javljamo da nastavljamo sa kreativnim radionicama hobi slikanja! Imate priliku da vam naše slikarke, Marija Mara Savić i Milena Mima Anđelković, pomognu da sami naslikate ukras za svoj dom ili poklon dragoj osobi.

Marija Savić završila je FLU u Beogradu, odsek slikarstvo. Pored slikarstva bavi se i oslikavanjem enterijera i drži kreativne radionice za decu (različitih uzrasta). Milena Anđelković je završila Umetničku školu i školu ikonopisa i konzervacije. Pored aktivnog štafelajnog slikarstva, bavi se i zidnim slikarstvom, oslikavanjem tekstila, a vodi i radionice za decu.

Hobi slikanje u Deli prostoru – tema

Izazov koji ovoga puta stavljamo pred vas je pop art slika sa likom filmske dive Merilin Monro. Oprobajte se kao slikari i uplovite u mir koji stvara kreacija na slikarskom platnu, akrilnim bojama. Dok slikate uživajte uz piće po svom izboru. Nudimo selekciju vina iz Vinarije Raj kao i bezalkoholna pića. Nije vam potrebno nikakvo slikarsko iskustvo jer Mara i Mima znaju kako da iz vas izvuku pravog slikara!

Druga radionica – Slikanje sa Marom i Mimom N°2 – Deli | Arts  se održava 18. februara, u Deli prostoru (Davidova 2a, Niš) počinje u 17h a radionica traje 2h30min. Cena radionice je 2500rsd, uputstvo za plaćanje dobićete čim popunite prijavu.  Sliku nakon završetka slikanja nosite sa sobom, kao uspomenu na nezaboravno iskustvo i druženje. hobi slikanje u deli prostoru

Pošto je broj mesta ograničen, važno je da se na vreme prijavite klikom na ovaj link – PRIJAVE ZA RADIONICU

Ukoliko imate ideju kako još možemo da obogatimo naš program – javite se!