Deli coworker - crveni novćanik xanti digital

Kroz coworking zajednicu Deli prostora do sada je prošlo nebrojeno mnogo stanara sa jedinstvenim i hrabrim preduzetničkim idejama. Uvek nam je najveće zadovoljstvo bilo da podržimo originalne ideje i pomognemo im u realizaciji istih. Kroz rubriku “Upoznaj Deli stanare” predstavićemo vam sjajne ljude sa izuzetnim idejama.

Naša stanarka Milena Ranđelović, inače marketing menadžerka i vlasnica agencije Xanti Digital došla je sa svojom koleginicom prošle jeseni na ideju da naprave online prodavnicu. Rešile su da prodaju isključivo crvene novčanike.

Kako je nastao crveninovcanik.rs

Iako su rezultati njihovog istraživanja jasno pokazivali da ljudi često kupuju, pretražuju na internetu i da žele da čitaju baš o crvenim novčanicima, ideja im je na prvi pogled delovala potpuno suludo. Rešile su da je podele sa ljudima u Deli prostoru i to baš na radionici za buduće preduzetnike koja se održavala vikendom. Ono što nisu očekivale je reakcija polaznika radionice – ideja je bila i više nego prihvaćena i svima delovala jako zanimljivo. Ta podrška je bila znak da su na pravom putu i dala im vetar u leđa da ove zime rade upravo na tom projektu.

Zamolili smo Milenu da sa nama podeli svoje iskustvo.

Zašto baš crveni novčanik?

“Iako smo već više puta slušale o tome da crveni novčanik donosi novac, nismo mnogo razmišljale o tome. Ali smo tokom jednog razgovora došle do zaključka da nam je obema krenulo bolje sa finansijama upravo od kad imamo crvene novčanike. Pa zašto onda mi ne bismo bile te koje štire pozitivnu energiju i veru da ćemo imati više novca?” dodala je Milena. “I tako je nastala online prodavnica crveninovčanik.rs.”

Kako ste došle do proizvođača?

“U trenutku kad smo doše na ideju o prodavnici, bez razmišljanja je izbor proizvođača pao na Mistral iz Niša. Poznajemo se skoro 20 godina, pratim njihov rad i znam da su tašne i novčanici koje proizvode od izuzetnog kvaliteta.

Polovina nišlijki, a i žena širom Srbije, se može pohvaliti nekim komadom aksesoara koji je proizveo upravo Mistral. A razlog zašto se rado vraćaju ovom brendu je fenomenalan kvalitet njihovih proizvoda. Specijalno za nas su skrojili fantastične modele crvenih novčanika koji se po svojoj estetici i funkcionalnosti razlikuju od svega viđenog na našem tržištu.”

Podrška malim proizvođačima

“Želja nam je da ovaj vebsajt okupi puno malih proizvođača kojih ima dosta u našoj zemlji, ali nisu u mogućnosti da s dovoljno promovišu i pokažu šta sve umeju. Tu smo da ih podržimo, izložimo njihove crvene novčanike i omogućimo svakom kupcu da pronađe svoj idealni crveni novčanik.”

Ponosni smo što smo mogli da pomognemo realizaciju Milenine genijalne ideje, želimo joj puno uspeha u ovom poduhvatu, a mi ćemo nastaviti da pružamo podršku svim našim #supercool korisnicima.