Dragan Aranđelović Arči putuje autostopom na koncerte od 1971. godine, punih 50 godina i za to vreme  doživeo je najneobičnija iskustva koja je rešio da pretoči u knjigu. Ovo izdanje je svojevrsna putopisna priča o odlascima na koncerte i festivale, o hobiju i načinu razmišljanja koji je prerastao u filozofiju života koja je za današnji način funkcionisanja i posebno za mlade ljude neuobičajena i čini se sasvim nedokučiva i egzotična.

Deli prostor je kroz uspešnu crowdfunding kampanju prikupio sredstva neophodna za izdavanje ove knjige. Kampanju su podržali građani, Lokalna fondacija Niš ali i firme koje su ovim gestom postale deo jedne lepe, loklane price koja ima za cilj da sačuva uspomenu na jedno davno prošlo vreme ..

Nakon uspešno završene kampanje prvi tiraž je odštampan. Sada su na red došle promocije!

Prva zvanična promocija u Nišu održana je protekle nedelje u dvorištu Banovine. Druga je zakazana za 10.07. sa početkom u 19h u okviru Velikog letnjeg festivala u Niškoj Banji.

O knjizi će na promociji govoriti autor Dragan Aranđelović Arči, kao i gosti:

  •  prof. dr Vesna Anđelković, Filozofski fakultet u Nišu
  • Vladan Vanja Stanojević, pisac i rok hroničar      

Pored toga, posetioci će na promociji moći da kupe knjigu, da uživaju u pratećem muzičkom programu i iznenađenjima, kao i da razgovaraju sa autorom knjige.

Vidimo se! ☺