Milena Milićević, osnivač INAT centra iz Beograda, održaće predavanje u Deli prostoru u subotu 3. februara od 19h. Predavanje se organizuje u okviru serijala Kreativnost za sve, učešće je besplatno uz prijavu putem linka. Predavanje se organizuje uz podršku Deli prostora i NiCAT klastera.

KAKO VODITI USPEŠAN IT POSAO IZ SRBIJE

Milena Milićević, osnivač INAT centra iz Beograda, održaće predavanje u Deli prostoru u subotu 3. februara od 19h. Predavanje se organizuje u okviru serijala Kreativnost za sve, učešće je besplatno uz prijavu putem linka. Predavanje se organizuje uz podršku Deli prostora i NiCAT klastera.

Tokom ovog interaktivnog predavanja Milena će nas uvesti u svet IT poslovanja iz Srbije sa inostranstvom i pružiće nam smernice koje možemo odmah primeniti a tiču se: komunikacije sa inostranim klijentima, određivanja prioritetnih aktivnosti u poslovanju, praćenja ključnih trendova u IT sektoru, pronalaženja adekvatnih kadrova u brzorastućim tehnološkim kompanijama, realizacije poslovnih ciljeva i kvalitetne i zdrave ekspanzije kompanije.

U susret drugoj konferenciji INAT samit koja će se održati se u aprilu 2018. godine u Beogradu, Milena će predstaviti ključne prilike, izazove i šanse za IT profesionalce sa Balkana. Konferencija se realizuje sa ciljem da okupi 500 profesionalaca i preko 25 vrhunskih eksperata koji će podeliti ekspertizu na teme Digitalne transformacije, E-migracije talenata i kapitala, kao i Psihologije uspeha.

BIOGRAFIJA MILENE MILIĆEVIĆ

Milena Milićević je osnivač organizacije INAT centar (Innovation Attitude Centre) i obrazovnog projekta INAT samit koji razvija veštine posvećenih mladih profesionalaca u IT industriji za globalnu karijeru u Industrijama 4.0. Milena takođe radi u IT industriji u sektoru marketinga i prodaji rešenja u kompaniji za Virtuelnu i proširenu stvarnost (pozicija: content marketing/ business development).

Završila je master studije anglistike na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao i master studije menadžmenta na Univerzitetu u Kembridžu.

Do 24. godine nagradile su je Vlade i obrazovne institucije iz tri zemlje stipendijama za akademska postignuća: Fond za mlade talente, Ministarstva omladine i sporta, Vlade Republike Srbije; Nemačka služba za akademsku razmenu (DAAD) i Nemački parlament; kao i Kembrički međunarodni fond i Peksim fondacija.

Milena je predavala na Fakultetu za inženjerski menadžment više od 1000 sati stotini studenata od 2013. godine i radila je na međunarodnim događajima i projektima (Univerzijadi u Beogradu 2009. godine, Svetskom odbojkaškom prvenstvu u Rimu 2010. godine, Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i Nemačkom parlamentu u 2011. godini)

Preko 150 Mileninih tekstova o Milenijalcima, tehnološkim inovacijama i radnim mestima budućnosti možete pronaći i pročitati na sledećim sajtovima: ARVRtech, Huffington Post, MUNPlanet

Pored srpskog jezika, govori engleski, nemački, italijanski i ruski. Obožava ples, čitanje, vežbanje i putovanja.

Prijavite se na BESPLATNO predavanje putem linka.