Sada već tradicionalno okupljanje Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, očekuje nas po četvrti put, od 9. do 11. oktobra ove godine u Mostaru. 

Ovogodišnja konferencija, organizovane od strane INTERA Tehnološkog Parka (Mostar, BiH) i Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis (Nikšić, Montenegro), u suorganizaciji sa DELI prostorom nadovezuje se na uspeh prethodnih izdanja u istraživanju rada na daljinu i digitalnog nomadstva. Osmišljena kako bi se osiguralo da svako pronađe temu od interesa, ovogodišnja agenda nudi raznovrsne sadržaje:

Otkrivanje potencijala regije! 

Započevši sa zanimljivim uvodnim govorima, agenda zalazi duboko u jedinstvenu vrednost regiona. Imaćete priliku da učite od iskusnih digitalnih nomada i lokalnih stručnjaka koji će otkriti skrivene dragulje i neiskorištene prilike koje Balkan čine poželjnom destinacijom za digitalne nomade širom sveta. 

Osnaživanje pružaoca usluga!  

Pridružite se interaktivnim radionicama osmišljenim kako bi opremile turističke operatere veštinama i strategijama potrebnim za efikasno promovisanje usluga digitalnim nomadima. Otkrijte kako prilagoditi ponudu, iskoristiti digitalni marketing i povezati se. 

Vodič za uspešan život digitalnog nomada! 

Učešćem u radionicama dobićete priliku da steknete vredne uvide i praktične strategije za uspeh i nošenje sa izazovima koje donosi dinamičan životni stil digitalnih nomada. Od dinamike rada na daljinu do uključivanja u lokalnu zajednicu, naše sesije su osmišljene kako bi osnažile i obogatile iskustvo digitalnih nomada.

Razumevanje pravnih okvira!

Upoznajte se sa pravnim i administrativnim uredbama Bosne i Hercegovine i Crne Gore uz savete stručnjaka. Od osiguravanja boravišnih i radnih dozvola do istraživanja investicijskih prilika i razumevanja zakona o zapošljavanju, steknite praktične uvide koji će olakšati vaše putovanje u ulozi digitalnog nomada ili preduzetnika u našem regionu. 

Potpuno iskustvo! 

Osim konferencijskih sesija, možete da upoznate kulturno bogatstvo Mostara i susednih hercegovačkih lokaliteta kroz vođene ture i druženje. Istražite lepote regije i ostvarite značajne veze s drugim učesnicima.

Upišite datume i pratite naše objave za više informacija o prijavama kako biste osigurali svoje mesto i pridružili se nezaboravnom iskustvu koje donosi CBCC 2024: Digital Nomads Edition.