Nakon što su prethodne godine oboreni svi rekordi po broju učesnika, najveći tim bilding događaj u Nišu i 2024. godine pomera granice. Niš business run biće održan 5. septembra, a očekuje se više od 2.000 ljudi, veći deo njih će trčati stazu dugu 5km, a neki će bodriti svoje kolege pored staze. Ova trka okuplja zaposlene iz kompanija na jednom mestu, promoviše druženje, sport i zdrave stilove života, a na kraju dana uvek sledi i nezaboravna žurka za sve učesnike.

Svake godine su volonteri veliko bogatstvo, mladi ljudi koji svojom energijom i zalaganjem doprinose da trka protekne u najboljem redu. Deli prostor poziva zainteresovane volontere da nam se pridruže i ove godine u organizacionom delu trke u Nišu, da svi zajedno radimo na pripremi spektakla o kojem će se dugo pričati. Rok za prijavljivanje volontera je do 20. jula.

Izabrani volonteri imaće priliku da, pored učešća u pripremi trke, na sam dan održavanja ovog najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Nišu budu deo uspešne priče, prošire svoje kontakte, unaprede komunikacione, organizacione veštine i da se zabave uz sjajnu žurku nakon trke.

Za učešče na trci do sredine juna već je prijavljeno više od 750 trkača iz više od 40 kompanija. Kratak video sa najzanimljivijim detaljima kako je sve ovo izgledalo prošle godine pogledajte na YT kanalu trke.

Formular za prijavu volontera: LINK

Detaljnije informacije o trci nalaze se na sajtu.

Serbia Business Run je serija od četiri poslovne trke (Subotica, Novi Sad, Beograd, Niš) koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje. Dužina staze od 5 km dozvoljava i fizički manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a najbržim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord.

Deli prostor je sada već tradicionalni partner Serbia Business Run-a koji organizuje trku u pomenuta četiri grada. Trku u Nišu Deli prostor realizuje uz podršku Naučno tehnološkog parka Niš.