Da li ste spremni da pročitate jednu od najboljih knjiga iz oblasti brendinga?

PDF kopija nalazi se na ISSUU sajtu a link do knjige se nalazi na kraju teksta. Ako koristite tablet uređaj, skinite issuu aplikaciju, uz njeno korišćenje čitanje postaje pravo uživanje.

DESIGN BRAND IDENTITY

Pročitajte Design Brand Identity i saznaćete:

Šta je brend, šta je brend identitet a šta je brending? Ko su stejkholderi brenda, kako se kreira brend strategija? Kako se vrši pozicioniranje brenda? Šta je to Big Idea? Kako se kreira ime brenda, kako slogan? A kako gradi brend arhitektura?

Kakav je idealni identitet brenda? Kako da brend bude koherentan a istovremeno fleksibilan i zašto je diferenciranje od velikog značaja za kreiranje brenda sa snažnim potencijalom? Kako se kreira vizija brenda i kako se projektuju i ostvaruju vrednosti brenda?

Koji su elementi izgradenje identiteta brenda i kako kreirati koherentan vizuelni identitet prožet kroz simbole, rečenice, slogane, ambleme, izgled i osećaj.

Koje su snage brenda? Koji su kanali za komunikaciju vrednosti brenda? Kako se koristi različite društvene mreže? Kako omogućiti održivost brenda? Kako zaštititi brend?

I odgovore na bojna druga pitanja o brendovima i brendingu pročitajte u jednoj od najboljih knjiga napisanih na ovu temu.

LINK ZA KNJIGU DESIGN BRAND IDENTITY

Evo linka.